Skolesekker

Du kan sikkert selv huske hvor spennende det var å få din første skolesekk. Den er fortsatt det helt nye skolebarns viktigste utstyr, og de små i dag har helt sikkert gode idéer til hvordan den skal se ut.

Kjøpet bør ikke være impulskjøp, for det er nemlig mange viktige funksjoner som skal være i orden. De fleste skolesekkene til de yngste elevene har fokus på å være ergonomisk riktige til de små, spinkle ryggene.

En ergonomisk korrekt skolesekk har to skulderstropper som du kan regulere i takt med at barnet ditt vokser.

Husk, at veska ikke må henge og slenge nede på lenden. Den skal sitte høyt oppe på ryggen. Sjekk stroppenes lengde av og til. Noen ganger kan de løsne litt, men det er fort gjort å få de regulerbare stoppene på plass igjen. Stroppene skal helst være brede og polstrede for å skåne ryggen best mulig. Vi har sørget for et bredt utvalg av kvalitets-skolesekker i webshopen vår og i butikkene våre. Felles for dem er at de matcher våre krav til kvalitet, holdbarhet og design.

Kjøp skolesekken til de minste i god tid. De vil nyte å glede seg, stille spørsmål og ha litt sommerfugler i magen når de stille og rolig forbereder seg til å begynne på skolen. Plass til drikkeflaske, nisteboks og gymtøy er en selvfølge, og det er selvfølgelig også innebygde reflekser, slik at barna kan ses i trafikken når vintermørket hersker.

Kjøp av skolesekker til større barn kan være en utfordring. Nisteboksen krever kanskje ikke så mye plass nå, men det gjør til gjengjeld PC-en, som det må være plass til. Mengden av lekser og skoleprosjekter øker også, så det må være god plass til store bøker, mapper og plansjer.

En lang hengende skulderveske, en crossover eller en stor håndveske eller sportsveske med håndtak eller stropp gjør det ofte ut for en skolesekk. Vi har bestrebet oss på å samle alle disse mulighetene i webshopen vår, så du lett kan finne en god skolesekk som kan oppfylle alle krav & ønsker.

Hos CarrieAlong har vi alle kjente merker fra bl.a. Jeva, Lego, Haglöfs, Fjällräven, Eastpak & Jan Sport. Klikk i vei og se det store utvalget her.

utviklet av braadland as // © 2024
optimalisert med Sonar SEO
annonsere? // advertise?