Alternativ til høst- og vinterreise – utflukt i egen hage

Mange norske familier har opplevd at budsjettet har blitt betydelig strammere i løpet av 2022 og 2023, gitt både stigende renter og høy inflasjon. Det fører til at mange også må redusere pengebruken når det gjelder ferieturer og fritidsaktiviteter, kanskje kan utflukt med enkle bålpanner i egne hager være en smart og rimelig løsning?

Derfor er bålpanne så smart

Det er ikke nødvendigvis så praktisk å fyre opp et bål rett på plenen i egen hage, selv når snøen har lagt seg. Derfor kan det være smart å se nærmere på bålpanner hvis du vurderer å skape et koselig og varmt samlingssted i hagen. Det finnes noen andre alternativer, som for eksempel å lage en egen «fire pit», men bålpannen er uten tvil det enkleste alternativet.

En bålpanne kan flyttes rundt, slik at du ikke trenger å forholde deg til bare et sted i hagen. Dessuten er det også mulig å ta med bålpannen på tur, selv om det kanskje ikke er noe du drar med deg i sekken opp på fjellet. Legg merke til at det finnes en rekke ulike bålpanner, så det er fornuftig å tenke over hvilken størrelse og vekt som passer best til deg.

Et samlingssted uten høye krav

Det kan være utfordrende å samle hele familien til utendørsaktiviteten, når det er mange ulike ønsker og behov som skal kombineres. En enkel bålpanne skaper rom for ren avslapping, samtidig som man også kan lage litt mat, koke kaffe eller bare varme seg mellom andre aktiviteter.

Det er kanskje det som er litt av hovedpoenget ved å lage rom for en enkel utflukt i egen hage – å skape sosiale arenaer som er både rimelige og avslappende. Kanskje kan det faktisk være at de litt tøffere økonomiske tidene fører til at mange nordmenn får opp øynene for en litt mer avslappet og rolig fritid sammen med familie og venner?

utviklet av braadland as // © 2024
optimalisert med Sonar SEO
annonsere? // advertise?